S.C. Micro Mega HD S.A.

In iulie 1990 a fost initiata structura economica a S.C. MICRO MEGA COMPUTERS S.R.L. , iar în 1991 imediat dupa publicarea Legii 31/91 privind înfiintarea societatilor comerciale firma s-a transformat în S.C. MICRO MEGA COMPUTERS S.R.L.

Incepand cu 22 aprilie 2008 S.C. MICRO MEGA COMPUTERS S.R.L. a devenit societate pe actiuni schimbandu-si numele in S.C. MICRO MEGA HD S.A.

S.C. MICRO MEGA HD S.A. a demarat activitatea de comercializare produse laminate, organizata în locatie proprie, fiind, în acest moment, un colaborator important al producatorilor autohtoni de produse laminate MITTAL STEEL si MECHEL TARGOVISTE. In prezent, colaboram si cu firme producatoare de profile laminate din alte tari, iar gama de produse oferite de catre noi, din acest domeniu, este variata.

S.C. MICRO MEGA HD S.A. este actionar majoritar al S.C. Proserv S.A. – fosta filiala a S.C. Siderurgica S.A. (actualmente MITTAL STEEL) cu obiect de activitate, întretinere si reparatii cladiri, curatenie interioara si exterioara, productie flori în sistem de sere, cât si actionar majoritar al S.C. Recom Sid S.A. – de asemenea fosta filiala a S.C. Siderurgica S.A., firma care are ca obiect de activitate confectii metalice si reparatii – montaj masini si utilaje.

Din grupul S.C. MICRO MEGA HD S.A. mai face parte si Ameritech S.A.. Principalul obiectiv de activitatea a acestei firme este prelucrarea lemnului de la bustean la produsul finit.

In prezent principalele activitati sunt structurate astfel:
– comert cu produse laminate din otel;
– productia de mobilier din lemn.

Având în vedere nevoia de flexibilitate si adaptabilitatea în economia de piata si cu o permanenta grija pentru satisfacerea cerintelor si asteptarilor clientilor, societatea a implementat si certificat Sistemul de Management al Calitatii în conformitate cu cerintele SR EN ISO 9001:2001.

La aceasta data S.C. MICRO MEGA HD S.A. împreuna cu subsidiarele detine active nete de aproximativ 15 milioane €, o cifra de afaceri anuala de 40 milioane € si aproximativ 700 de angajati.
Depozitul societatii se afla în Hunedoara, în fostul perimetru al societatii S.C. SIDERURGICA S.A., actuala MITTAL STEEL Hunedoara.